Din katt måste vara Vaccinerad

Alla katter som ska vistas hos oss måste vara grundvaccinerade, ta med er vaccinationskort (kattpest o kattsnuva). Grundvaccinationen består av 1 vaccination med påfyllning 3 veckor senare. Därefter sker nästa efter 1 år och sen får inte vaccinationen vara äldre än 3 år enligt veterinärens rekommendation. Om du inte har vacc-intyget med dig så kan vi inte ta emot din katt.

 

Om det visar sig att din katt har loppor/löss, mask eller annan smittsam åkomma, tar vi katten till veterinär för omgående behandling på kattägarens bekostnad. Vilket erlägges vid upphämtning av sin katt. 

Om övriga katter som vistas hos oss blir smittade-av din katt, så ansvarar du för ev. krav från andra kattägare samt kostnad för en sanering av vårt katthus.

Kastrerad/steriliserad katt

Din katt måste vara kastrerad/steriliserad för att vi ska kunna erbjuda en plats åt er. Och vi tar ej emot katter som är yngre än ett år. 

Glöm inte att under april t.o.m oktober är det obligatoriskt att behandla sina katter med fästingmedel. Behandlingen m fästingmedel skall ha påbörjats i god tid innan ankomst till oss. (Gäller inte om din katt är en innekatt.)

2024

Katten måste vara försäkrad

Din katt måste ha en gällande försäkring när du lämnar den hos oss. Ta gärna med en kopia på försäkringsbrevet eller ta en skärm-dump med mobilen och skicka till oss. 

Fyll också i en kontaktperson med dess Mobilnummer som vi kan nå under er vistelse. Om Katten under sin vistelse på Kattpensionat Secret Love skulle insjukna, kommer ägaren att underrättas och veterinär anlitas vid behov. Ägaren står för alla eventuella kostnader för skador och ev. sjukdom i samband med veterinärvård.  Dvs. Självrisk,  medicin och behandling. Dessa kostnader regleras direkt med kattägarens försäkring.

Skulle det visa sig att katten inte har försäkring eller att den inte är gällande så står ägaren för samtliga kostnader i samband med veterinärbesöket, vilka betalas med swish/kontant till Kattpensionat Secret Love senast innan Utcheckning. 

 

Avbokningsregler

Vid avbokning 0-7 dagar          före incheckningsdagen debiteras ni hela hyran. 

Vid avbokning 8-14 dagar       före incheckningsdagen  debiteras ni halva hyran. 

Du avbokar själv via mail till oss fram till 14 dagar före incheckningen.

OBS!  Avhämtas inte katten inom 14 dagar efter överenskommen tid faller katten/katterna  med sina medhavda tillbehör i                       Kattpensionat Secret Love´s ägo.   

 Kattpensiomat Secret Love fråntar sig från allt ansvar för sjukdom, brand, olycksfall och andra skador som katten kan ådra sig under sin vistelse på pensionatet och som ej ersätts av ansvarsförsäkring. 

Vi behöver ditt samtycke för att kunna hämta översättningarna

Vi använder en tredjepartstjänst för att översätta innehållet på webbplatsen, vilken kan samla in uppgifter om dina aktiviteter. Läs informationen i integritetspolicyn och godkänn tjänsten för att hämta översättningarna.